Pantpatruljen

Pantpatruljen tog sine første spæde skridt i marts 2021 med en indsamling i Funder Syd. Ved opstart var vi meget usikre på hvilken opbakning projektet ville få – både med hensyn til indsamlere og donationer. Vi fandt hurtigt ud af, at denne usikkerhed var HELT ubegrundet.

Første indsamling gav i omegnen af 3.000 kr., der var god stemning og godt med frivillige hænder og vi besluttede straks at udvide konceptet, som i dag omfatter Lysbro, Funder og Funder Kirkeby. Der samles ind cirka en gang hver 2. måned og hver indsamling bidrager med omkring 15.000 til halprojektet.

Hjælp til selv-hjælp

Det er en ekstra fornøjelse at være frivillig, når vi får hjælp til at hjælpe os selv.

Det koncept er der heldigvis flere virksomheder, som finder interessant og vi har i årenes løb haft flere sponsorer som til en eller flere indsamlinger har tilbudt at give 50 eller 100% oveni det vi kunne indsamle.

To lokale virksomheder er også gået sammen om at gøre det rigtig lækkert at være frivillig og donerer Hotdog og drikkevarer til alle de frivillige indsamlere.
En kæmpe tak til alle vores støtter – både virksomhederne og alle de private der donerer deres pant til Pantpatruljen.
Ønsker du at sponsorerer Pantpatruljen, skal vi hente pant hos din virksomhed, ønsker du bare at give en hånd med arbejdet?
Kontakt Pantpatruljen på:
Tlf.: 22 98 41 03
Sponsorer: