Klubhuset

Det nye klubhus
Funder GF har byggede 2001 et helt nyt klubhus , som en forlængelse af Funder Hallen.

Det giver en mere central beliggenhed i forhold til klubbens aktiviteter.

Funder GF’s Klubhus
Funder Skolevej 7b, 8600 Silkeborg

Mødelokaler
I forbindelse med kantinen er der to mødelokaler. Det lille mødelokale benyttes fortrinsvis af bestyrelserne og det store af afdelingerne til holdmøder. Mødelokalerne kan også benyttes af andre lokale foreninger, f.eks. Lokalrådet for Funder og Lysbro.

Omklædningsrum og kælder
I klubhuset er der også 4 store omklædningsrum, dommeromklædning og lagerrum til kantinen. I den færdiggjorte halvdel af kælderen er der depotrum til alle afdelinger og kantinen, teknikrum og en stor fordelingsgang.

Klubhuset er røgfrit
Der er røgfrit overalt i klubhuset – også ved fester. Til gengæld må der gerne ryges udendørs.

Åbningstider
I princippet er klubhuset åbent, når der er aktiviteter i afdelingerne. Mandag til torsdag åbnes kl. 17.00 og lukkes mellem kl. 22 og 23. I weekender er der åbent i forbindelse med kampe og stævner. Klubhuset er lukket om fredagen og i hele juli måned holder klubhusbestyrerne sommerferie.

Udlån af klubhuset
I særtilfælde kan klubhuset lånes af medlemmer til konfirmationer, runde fødselsdage og lignende. Hovedbestyrelsen afgør om den enkelte ansøgning passer ind i klubbens øvrige program.

Ordensregler
Alle sætter stor pris på vores klubhus og vi skal sammen passe godt på det. Derfor er der en række regler som vi forventer at du overholder:

  • Man må naturligvis ikke færdes indendørs i udendørs idrætsfodtøj.
  • Man rydder sit eget rod op efter sig, både i fællesarealer, møde- og omklædningsrum.
  • Det er ikke tilladt at nyde medbragte drikkevarer i klubhuset/omklædningsrummene.