BESØG VORES FACEBOOK SIDE: 

 

Damerne vandt i Mejdal

5. november 2015

 

Jyllandsserien var søndag på en svær opgave i det vestjyske mod Mejdal - Halgård, kampen blev spillet i Mejdal-Hallen, hvor det ikke tidligere er lykkedes Funderpigerne at hente point.

 

Fra kampens start var der da heller ikke meget der tyede på, at det skulle lykkedes denne gang. Hjemmeholdet nærmest scorede efter behag i kampens start, hvor Funder havde store problemer med at få brudt Mejdals hurtige og bevægelige bagspillere. I angrebet havde Funder svært ved at få sat tempo i spillet, og der var for få løb uden bold. Hjemmeholdet var konstant et skridt foran i første halvleg, og førte hele tiden med 2-3 mål. Ved pausen var stillingen 14 - 12 til Mejdal.

 

 

I pausen blev det talt om at få brudt Mejdals angrebsspil med en mere offensiv opdækning. Det lykkedes ikke i første omgang, men troen var fortsat tilstede, at det var sådan Mejdal skulle knækkes. Bagud 16-13 godt 8 min inde i anden halvleg, begyndte Funders hårdt arbejdende forsvar at få medgang, og med et par gode kontramål, bragte Funder sig foran med 18-16. Mejdal lagde sig ikke ned, og det lykkedes ikke Funder at lagt afgørende afstand til hjemmeholdet, med 5 min igen førte Funder 21-20. 


Funderpigerne havde dog flest kræfter i behold da kampen skulle afgøres, og med en forrygende afslutning var der nærmest klasseforskel på de to hold. Funder vandt med 27-22, og der var mange positive elementer som holdet og spillerne kan tage med til den næste svære udekamp, som allerede er på torsdag den 5/11 i Give.

 

 

Målscorere: Nanna Gadebæk, Camilla Birch 8, Sarah Hanhart, Trine Bæk 3, Sara Tind, Janni Krogsgaard Fæster 2 og Signe Olesen 1.