BESØG VORES FACEBOOK SIDE: 

 

Damerne bliver i Jyllandsserien

Funder GFs 1. hold damer har de sidste par weekender spillet oprykningskamp fra Jyllandsserien til 3. Division.

 

 

Team Vest vinder samlet 56-44 og forbliver dermed i 3. Division.

- Team Vest Håndbold vs. Funder GF             31-21

- Funder GF vs. Team Vest Håndbold             23-25

 

Træner Jens Erik Møller har følgende kommentarer om den anden kamp:

Det blev til nederlag på 31 - 21 til Team Vest i Billum hallen, dermed er det Jyllandsserien igen næste sæson for Funders damer.
Team Vest havde ganske enkelt et gear mere i dag, i forhold til kampen i Funder sidste søndag. Specielt i 1. Halvleg viste Team Vest, at der er forskel på 3. Division og Jyllandsserien. Funder havde store problem med at få angrebsspillet til at fungere, overfor et fysisk hårdt spillende forsvar, bagud med 16 - 9 i pausen, så det pludselig svært ud.

 

Funder gik dog på banen til 2. Halvleg, med troen på at kunne ændre tingene.. Forsvaret fik presset Team Vest til at afslutte på halve chancer, og Anja Vindum lukkede af i målet, og et par hurtige kontra mål stod det 17 - 13. Team Vest var på vej ud i problemer. Dommerne valgte så at komme Team Vest til undsætning, med 2 helt uforståelige udvisninger til Funder.Team Vest lagde igen afstand uden Funder kunne svare igen.., og vandt kampen 31 - 21.


Funder fik i glimt vist noget af det flotte spil, som holdet har præsteret i denne sæson.. I pokalen blev det exit til Team Esbjerg Ligaen i 5. Runde, samt oprykningsspillet til 3. Division, absolut godkendt af det unge hold..!!

 

Tak til dem som troede på os, og tog turen i det flotte sommervejr til Vestjylland.. Tak for støtten :-)

 

Næste opgave for damerne, bliver Beach håndboldstævet på Tronholmen i Randers søndag den 1. Juni..

 

 

Træner Jens Erik Møller har følgende kommentarer om den første kamp:

Det blev til et 23-25 nederlag mod Team Vest i Funderhallen.. Team Vest spillernes rutine blev afgørende da kampen skulle afgøres. Det blev en tæt kamp, hvor vi leverede en del teknisk fejl, og manglede kynisme i angrebet, specielt i afslutningerne, og på de frie chancer...

 

Intet er afgjort, vi ved hvad der skal til nu, og vi er i stand til at løfte vores spil... Vi bød ind med et solidt kæmpende forsvar, og fik i perioder vist rigtig flot spil når vi havde bolden, det tager vi med...! Vi tager med i bagagen til Oksbøl, at vi har præsteret langt de bedste kamp på udebane i denne sæson. Tak for støtten til publikum, i skabte en flot ramme om kampen:-)