BESØG VORES FACEBOOK SIDE: 

 

Funder GF Håndbolds U 12 piger til Vissenbjerg Cup

I weekenden 25.-27.maj var Funder GF håndbolds U 12 piger alle afsted til Vissenbjerg Cup på Fyn.
Funder GF var repræsenteret med 2 hold, som begge klarede sige rigtig flot ved stævnet.
U 12 A-holdet nåede A-slutspillet med sejr i alle kampe undtagen 1, hvor de tabte med bare 1 mål.

I semifinalen endte det så uafgjort 6-6 mod Vissenbjerg HK, som altså endte i finalen pga af en samlet bedre målscorer.
Pigerne viste rigtig flot spil, flotte målmandspræstationer, stor fysik, og efter ærgelsen over ikke at komme i finalen havde lagt sig, var pigerne godt tilfredse med deres samlede indsats i de mange kampe, og kunne se tilbage på en god præstation som U12 første års hold.
U 12 C-holdet mødte op med stor selvtillid og gik til kampene med stor gejst, og trods nogle nederlag, som bragte dem i b-slutspillet, var de stadig opsatte på at vinde.
De kæmpede godt og viste rigtig flot forsvar hele stævnet igennem, også her fantastisk målmandsarbejde, så da en semifinaleplads var klar var pigerne også 100 % klar, og her vandt de 4-3 over Ammitsbøl, og denne sejr bragte dem videre til finalen, hvor de tabte 4-6 til Søndermarken/Vejle, som klart var et fysisk stærkere hold.  
Pigerne var meget glade og tilfredse med deres sølvmedalje.


Gennem hele stævnet var de to hold en stor støtte for hinanden, og kom man i hallen hvor Funder GF spillede, var man ikke i tvivl om, hvem der var på banen.
Der var en KÆMPE opbakning fra forældre og søskende, som havde lagt vejen til Fyn, for at vise pigerne og de 4 trænere deres støtte. Søndag aften drog alle trætte, og mættet af gode håndboldoplevelser gennem hele weekenden, hjem til Funder.