BESØG VORES FACEBOOK SIDE: 

 

Håndboldherrerne er i 3. Division

Søndag den 9. marts rykkede Funder GF's håndboldherrer op i 3. Division. Det skete på hjemmebane i Funder Hallen, med en sejr på 26-21 over Ry Håndbold. 

 

For tre år siden begyndte holdet 'forfra' i Serie 3, og med to oprykninger i træk, kunne holdet med søndagens sejr for første gang i mange år, vende tilbage til divisionsrækkerne.

 

 

Søndag eftermiddag var der lagt op til et ægte topopgør i Funder Hallen hvor hjemmeholdet tog imod Ry Håndbold. Funder GF kunne med et point sikre sig oprykning til 3. Division, mens gæsterne fra Ry skulle have point for at bevare chancerne for at overtage 1. pladsen og ikke mindst sætte sig på 2. pladsen som giver oprykningskampe til 3. Division. En fyldt hal hjalp Funder-spillerne godt i gang, og holdet havde helt andet indstilling til kampen end forrige søndag mod Galten FS. Det resulterede i en solid føring på 8-1 inden gæsterne fik mere gang i scoringerne.

 

Ry blev spillet baglæns ud af hallen i før pausen, som Funder førte med 10 mål, og hvor kampen reelt set allerede var afgjort. Første halvleg var en af de bedste hidtil i sæsonen, og Peter Brødbæk i målet tog modet fra Ry spillerne, samtidig med at forsvaret stod perfekt, og kontrafasen fungerede helt optimalt. I anden halvleg kom Ry bedre med, men rigtig spændende blev det aldrig. Funder GF vandt sikkert 26-21, og champagnepropperne kunne springe efter kampen, mens træner Ken Jespersen fik den obligatoriske lufttur i hallen. En helt fantastisk koncentreret indsats af alle på holdet, hvor især Simon Hansen trådte i karakter med en stærk præstation i såvel forsvar og angreb.

 

Med sejren er Funder GF rykket op i 3. Division, efter kun en enkelt sæson i Jyllandsserien. Holdet har nu to kampe tilbage mod henholdsvis Ans IF på udebane og lørdag den 29. marts hjemme i Funder Hallen mod Brabrand IF Håndbold 3, inden holdet kan gå på sommerferie. Der er derfor god grund til at støtte holdet i årets sidste kamp – ikke mindst fordi de øvrige hold også spiller hjemme denne lørdag. Jyllandsserie Damer spiller med om oprykning til 3. Division, mens Serie 1 Herrer spiller med om oprykning til Jyllandsserie Herrer.