BESØG VORES FACEBOOK SIDE: 

 

u 10 pige og drenge d 260212

Søndag d. 26.februar 2012 spillede Funders U 10 piger og drenge kampe i Funder Hallen. Efter en lille vinterferiepause var det godt for børnene at komme i gang igen og det blev til nogle spændende kampe. U10 drengene havde besøg af SIF. Det blev til en god og velspillet kamp af Funder drengene med mange flotte aktioner. De viste flere gode gennembrud og et par kontraangreb blev det også til. Magnus Møballe stod en flot kamp i målet med flere flotte redninger. Kampen var meget lige, desværre fik SIF et par hurtige mål mod slutningen, så kampen endte 12-15 til SIF, efter 4-5 ved halvleg.
Funder målscorer: Andreas Christensen 6 mål, Jacob Smed 2 mål, Lars Hesel 2 mål og Marcus Thygesen 2 mål.

U10 d-pigerne havde besøg af Horsens KFUM og her blev resultatet en sejr til Horsens KFUM på 6-14.. Pigerne spillede så godt de kunne, men var nok lidt rustne efter en feriepause. Cecilie Kristensen og Cecilie Nielsen gjorde deres bedste i målet, men kunne dog ikke klare de lidt stærkere og hurtigere piger fra Horsens. Især Mia Bækgård viste flot og spil på banen og havde mange gode skud, som dog ikke alle blev til scoringer.
Funder målscorer blev Mia Bækgård 2 mål, Jessica Johansen og Cecilie Nielsen hver 1 mål.

Sidste kamp i hallen var U10 c-pigerne, som havde besøg af Kjellerup.Pigerne var noget nervøse for denne returkamp, da de desværre tabte stort til Kjellerup, da de spillede mod dem for 3 uger siden. Men pigerne fra Funder var ved godt mod, trods det at de kun var 6 piger og ingen udskiftere, så de lagde godt ud og viste fremragende forsvarsspil gennem hele kampen. Det betød også at der ikke blev scoret et eneste mål i det første 15 minutter af kampen. Ved halvleg var Kjellerup foran med 0-1. I anden halvleg var Kjellerup tydelig rystet over den modstand Funder viste, og Funders piger fik en scoring ind af Laura Amtoft. Maja Nissen, AnnaRegina Roswall og Tilde Jørgensen havde rigtig mange skud på mål, men formåede dog først til sidst at lave scoringer. I målet viste Caroline Clausen at der skulle mere til at ryste hende, selvom der gik mange mål ind i sidste kamp, så hun havde mange flotte redninger. Maja Didriksen viste flot forsvarsspil og turde gå ud i spillerne. Kampen endte uafgjort 3-3, og det betyder at Funder stadig beholder deres 2.plads i turneringen.
Dagens målscorer blev Tilde Jørgensen 2 mål og Laura Amtoft 1 mål.